Книга рецептів

«Королівський» рецепт м'яса в духовці на Новий рік від Людмили Борщ: можна приготувати навіть замість шашлику

11:04 — 9 грудня 2021 eye 1064

Кулінарна блогерка Людмила Борщ, яка раніше запропонувала рецепти салатів для новорічного столу, розповіла, як на Новий рік можна запекти у духовці м'ясо, назвавши таку буженину «королівською».

«Це не м'ясо, а справжній король святкового столу. Його можна приготувати навіть замість шашлику», — стверджує блогерка, яка поділилася рецептом цієї страви на своєму каналі.

Інгредієнти:

Приготування:

Блогерка радить м'ясний сік, що залишився у пакеті для запікання, використовувати при приготуванні інших страв.

Раніше Людмила Борщ поділилася рецептом легкого та ніжного салату «Міланія», який готується за 5 хвилин.

Фото — скріншот