Кулінарна блогерка Людмила Борщ, яка запропонувала кілька рецептів авторських салатів, розповіла, як вона готує всім знайоме «Олів'є».
За словами кулінарки, «Олів'є по-новому» виходить дуже смачним та незвичайним. Гості такий салат розмітають насамперед.
Салат «Олів'є по-новому»
Продукти
картопля — 5 шт
яйця — 6шт
сирокопчена ковбаса — 250г
солоні огірки — 3шт
зелений горошок, зелена цибуля.Приготування
Всі продукти дрібно нарізати та змастити майонезом.З листкового тіста (500г) зробити 5 смужок й зробити черепашки.
Черепашки пекти при 200 градусах 10−16 хвилин.
Гарячі черепашки розкрити та закріпити зубочисткою.
Коли вони охолонуть, заповнити салатом. У середину покласти перепелине яйце.
Нагадаємо, у Книзі рецептів «ФАКТІВ» є рецепти й інших цікавих закусок для святкового столу.