Книга рецептів

«Олів'є по-новому»: Людмила Борщ поділилася рецептом «смачного» салату, який гості розметуть за кілька хвилин

8:53 — 12 грудня 2021 eye 3297

Кулінарна блогерка Людмила Борщ, яка запропонувала кілька рецептів авторських салатів, розповіла, як вона готує всім знайоме «Олів'є».

За словами кулінарки, «Олів'є по-новому» виходить дуже смачним та незвичайним. Гості такий салат розмітають насамперед.

Салат «Олів'є по-новому»

Продукти
картопля — 5 шт
яйця — 6шт
сирокопчена ковбаса — 250г
солоні огірки — 3шт
зелений горошок, зелена цибуля.

Приготування

Всі продукти дрібно нарізати та змастити майонезом.

З листкового тіста (500г) зробити 5 смужок й зробити черепашки.

Черепашки пекти при 200 градусах 10−16 хвилин.

Гарячі черепашки розкрити та закріпити зубочисткою.

Коли вони охолонуть, заповнити салатом. У середину покласти перепелине яйце.

Нагадаємо, у Книзі рецептів «ФАКТІВ» є рецепти й інших цікавих закусок для святкового столу.