Переможниця та суддя кулінарного проекту «МайстерШеф» Ліза Глінська, яка раніше розповіла, як приготувати різдвяні пряники, поділилася рецептом святкового печива, яке можна приготувати як подарунок під ялинку на Новий рік або на Різдво.
Продовжуючи тему різдвяної випічки, кулінарка в Instagram розповіла, як приготувати печиво з передбаченнями.
Інгредієнти:
- 120 г білка (4 шт.) ;
- 120 г цукрової пудри (5 ст. л. із гіркою);
- 90 г борошна (3,5 ст. л. з гіркою) ;
- 80 г вершкового масла;
- цедра апельсина (або лимона) .
Читайте також: Ліза Глінська запропонувала рецепти чарівного десерту панна-котта на Новий рік — мало цукру та чудовий смак
Приготування:
Раніше Глінська поділилася рецептом казкового торта «Рафаелло».
Фото зі сторінки Лізи Глинської у соціальних мережах