Відома українська кондитерка Ліза Глинська, яка поділилася креативним рецептом різдвяних пряників, здивувала швидким рецептом курки в пікантному апельсиновому соусі з перцем чилі. Його вона виклала у свій Instagram .
Курка в апельсиновому соусі
Етапи приготування
Вимийте куряче філе, обсушіть і наріжте на шматочки. Посоліть і відставте убік.
Для маринаду натріть цедру половини апельсину, туди ж додайте сік двох апельсинів, давлений часник, третину перцю чилі, мед, імбир, посоліть і перемішайте.
Обваляйте шматочки курки в борошні і обсмажте на олії по 2 хвилини з кожного боку.
Зніміть філе зі сковороди, відправте в сковороду соус, покладіть у соус шматочки курки. Залишіть уварюватися, щоб соус загуснув.
Зніміть з вогню та подавайте.
Вам може сподобатися також рецепт новорічної закуски «апельсинові» кульки, роль шкірки в якій грає відварена та натерта морква. Сама кулька є сумішшю натертого плавленого сиру, варених яєць, дрібно нарізаного курячого м'яса, майонезу і часнику.