Авторка дивовижно смачного рулету «Тигрова шкура» блогерка Людмила Борщ порекомендувала господиням приготувати на Новий рік салат «Мірабелла», який «крутіший за «олів'є» та «шубу».
На готування такого салату піде не більше 5 хвилин, а гості будуть приємно вражені кулінарними здібностями та швидкістю дій.
Салат «Мірабелла»
Крабові палички 200г
Сир плавлений 2 шт.
Яйця 4 шт.
Огірок 1 шт.
Кукурудза 200 р.
Цибуля зелена
Часник 2 зуб.
Оливки або маслини
Сіль перець
Майонез
Нагадаємо, кулінарна блогерка Ольга Матвій розповіла, як приготувати незвичайну закуску з серцем та корейською морквою.