Книга рецептів

Кутя — господиня, а узвар — господар: рецепт традиційної різдвяної страви від Лізи Глинської

10:12 — 4 січня 2022 eye 1536

У Святвечір, 6 січня, напередодні Різдва, коли завершується різдвяний піст, однією з головних страв на святковому столі є традиційна кутя, рецепт приготування якої пропонує кулінарка Ліза Глинська.

«На столі обов'язково має бути традиційна кутя із узваром. Згідно з повір'ям, кутя — це господиня, а узвар — господар. Ділюсь з вами рецептом своєї куті», — пише на своєму YouTube-каналі Глинська.

Інгредієнти:

Приготування:

Раніше Ліза Глінська поділилася рецептом приготування запеченої свинячої рульки у темному пиві.

Фото — скріншот