Книга рецептів

Рецепт різдвяної гуски з яблуками у духовці: просто та смачно

16:58 — 5 січня 2022 eye 1177

Якщо у Святвечір, 6 січня, коли закінчується різдвяний піст, на стіл традиційно подають 12 пісних страв, то вже 7 січня, на Різдво Христове, можна готувати й м'ясні страви. Відмінною прикрасою столу може стати гусак, запечений із яблуками.

Рецепт страви пропонує 2x2.su.

Інгредієнти:

Читайте також: Секрет — у доброму ромі: рецепт ароматного різдвяного штолена від Лідії Таран

Приготування:

Людям, які дотримувалися різдвяного посту, не радять одразу накидатися на м'ясне, смажене та перчене. Перші дні їм рекомендують, хіба що, відварену курятину або язик.

Раніше кулінарка Ліза Глінська розповіла, як приготувати традиційні страви — узвар та кутю.

Ексклюзивний матеріал «Євген Клопотенко загубився на шляху до шинку: дива на хуторах поблизу Диканьки трапляються не лише під Різдво» читайте на сайті «ФАКТІВ».