Книга рецептів

Бісквіт, який виходить завжди: покроковий рецепт ідеального десерту

17:43 — 11 січня 2022 eye 65306

Бісквітне тісто вважається дуже примхливим: воно може не піднятися або розшаруватися, а готовий пиріг нерідко осідає відразу після виймання з духовки. Досвідчені кулінари радять дотримуватися кількох простих правил при приготуванні бісквіту. Покрокову інструкцію наводить Telegram-канал Простий рецепт.

Бісквітний пиріг

  1. Борошно, крохмаль просіяти, додати розпушувач.
  2. У чашу міксера вбити яйця та всипати цукор. Збивати на максимальній швидкості 6−7 хвилин.
  3. У яєчно-цукрову суміш акуратно ввести сухі інгредієнти. Можна скористатися міксерною насадкою для тіста, але увімкнути низькі оберти.
  4. Змастити олією форму.
  5. Влити в тісто олію та окріп. Перемішати акуратно. Не затягуючи, перекласти масу у форму.
  6. Випікати 40−50 хвилин при 150 градусах.

Освоївши технологію приготування бісквіту, можна ускладнити завдання та спробувати бісквіт з лимоном, з яблуком, з фруктами та сиром.

Фото pixabay.com