Тим, у кого не виходять класичні пиріжки на дріжджовому тесті або на кефірі, можна спробувати спочатку освоїти «ліниві пиріжки» з лаваша. Начинка для таких пиріжків може бути не тільки грибною — за бажанням можна робити такі самі пиріжки-рулетики з м'ясом чи овочами. Рецепт наводить Telegram-канал Шеф-кухар.
Закуска з лаваша з начинкою
- Лаваш;
- Картопля;
- Печериці;
- Кріп;
- Сир;
- Цибуля;
- Яйце.
Приготувати начинку. Цибулю та гриби обсмажити, з картоплі приготувати пюре, все змішати, додати кріп та сир.
Начинку загорнути у лаваш, змастити рулетики яєчним жовтком. Запікати в духовці 15 хвилин при 180 градусах.
Нагадаємо, досвідченим господаркам підійде рецепт пиріжків на заварному тісті. Для начинки використовуються м'ясо і цибуля.