Книга рецептів

Найпопулярніший рецепт: курча табака від Тетяни Мокріді

10:04 — 21 січня 2022 eye 1493

Директорка Школи леді Тетяна Мокріді, яка раніше запропонувала рецепт гуски з яблуками, розповіла, як вона готує курча табака.

На своїй сторінці у соціальних мережах вона нагадала, що раніше цю страву називали «курча тапака», бо «тапа» — широка пательня зі спецільною кришкою на гвинті, яка виконує роль сильного пресу. Але це слово не прижилося і помилка у назві стала нормою.

За її словами, страва буде тим смачніше, чим більше маринуються курчата. Втім, на це вистачить й години.

Інгредієнти:

Читайте також: Запечена в духовці ягняча нога: рецепт «смакоти» від Тетяни Мокріді

Приготування:

Ця страва, за словами Тетяни Мокріді, найкраще смакує зі смаженою картоплею і овочевим салатом. В її родини до курчати табака подають салат з молодої капусти, зеленої цибульки, огірків, помідорів і кропу з олією. Соус — на власний смак.

Раніше Тетяна Мокріді запропонувала рецепт заливного пирога Кіш Лорен з куркою та картоплею.

Фото зі сторінки Тетяни Мокріді у соціальних мережах