Книга рецептів

Приголомшливий смак: рецепт багатошарової піци з ковбасою та стегенцем

23:23 — 24 січня 2022 eye 1439

Як порадувати рідних гарячою піцою, не замішуючи тіста і не вдаючись до послуг служби доставки? Відповідь це питання знають фудблогери каналу Шеф-кухар.

Вони запропонували не просто замінити тісто готовими коржами-тортильями, але й викладати начинку шарами, прикриваючи кожен шар черговим коржом і присипаючи тертим сиром.

Для змащування коржів використовується майонез, змішаний із кетчупом.

Крім них, вам знадобляться:

Таку чотиришарову піцу слід відправити в розігріту до 220 градусів духовку на 12 хвилин.

Нагадаємо, лаваш нерідко використовують як базу для приготування не лише основних страв, а й для десертів.