Після смачного торта «Пломбір», який можна зробити без випічки та міксера, рецепти від бабусі Емми стали дуже популярними. Тому сьогодні ми розкриємо її секрет приготування ще однієї смачної страви. Знайомтеся: «віденський шницель» — смачний і дуже простий у приготуванні, здатний прикрасити як святковий стіл, так і просту сімейну вечерю.
Віденський шницель від бабусі Емми
Інгредієнти:
- яловичина (філе або стегнова частина) — 1 кілограм;
- яйця — 2 штуки;
- вершки — 2 столові ложки;
- борошно для паніровки;
- панірувальні сухарі;
- олія рослинна — 250 грам;
- сіль — 1 чайна ложка;
- перець мелений (чорний або білий) — 0,5 чайної ложки
Детальна інструкція з приготування — у відео:
Якщо ви віддаєте перевагу пташиному м`ясу, то вам може підійти простий рецепт приготування соковитої запеченої індичої грудки.
Фото Pixabay