Російський шеф-кухар, ведучий, блогер та автор кулінарних книг Віталій Істомін зізнається, що у житті ніде не їв смачніше, ніж у бабусі в Одесі. Цього разу в Instagram він розповів секрети приготування улюбленої страви бабусі — вареників із грибами.
«Ввечері моя єврейська бабуся сідала за великий стіл у дворі, закурювала трубку з темного дерева і починала готувати. Якщо ви запитаєте мене, що то були за страви, то я легко зможу відповісти: фарширована гусяча шия, смажені бички, м'ясні, з мізинець голубці і, звісно, вареники», — згадує він.
Для тіста на вареники «від єврейської бабусі» знадобляться:
Начинка включає:
Готові вареники присмачують вершковим маслом.
Нагадаємо, суддя шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський поділився бабусиним рецептом вареників на пару на кефірі.