Відомий український ресторатор, суддя «МайстерШеф. Професіонали» Володимир Ярославський, який регулярно радує українців рецептами нових страв, розповів, як приготувати його один з улюблених сніданків — сирну запіканку.
Сирна запіканка
Продукти
⠀
500 г кисломолочного сиру 9% або 15%
100 г цукру
10 г ванільного цукру
40 г манної крупи
275 г молока
150 г вершків 30%
2 великі яйця
125 г чорної родзинкиПриготування
⠀
Змішати віночком в однорідну суміш сир, цукор, ванільний цукор, манку, молоко, вершки та яйця. Залишити на 1 годину. Це потрібно для того, щоб манка повністю набрякла.
⠀
Ретельно збити занурювальним блендером масу у глянцевий стан, як йогурт.
⠀
Родзинки перебрати й пробланшувати окропом.
⠀
У збиту суміш всипати родзинки та перемішати.
⠀
Випікати при температурі 180−200°C приблизно 35−45 хвилин, поки запіканка не підніметься.
⠀
Остудити запіканку й потім виймати з форми.
Коментатори подякували Ярославському за докладний рецепт. Серед інших відзначилася і його колега з шоу Ольга Мартиновська.
«Гарно до фантастики. Люблю сильно», — написала вона й поставила три серця.
Нагадаємо, у Ярославського та Мартиновської роман. Нещодавно у мережі з'явилася серія романтичних фото пари. Написи на знімках ще одне промовисте тому підтвердження.