Книга рецептів

Улюблена паста дочки: рецепт оракетте з тунцем та броколі від переможця «МастерШефа»

22:50 — 29 січня 2022 eye 1894

Шеф-кухар Євген Грибеник, переможець «МайстерШеф. Професіонали», запропонував приготувати всім порадувати себе італійською кухнею та приготувати справжню апулійську пасту оракетте з тунцем та броколі. В Instagram Грибеник розповів, що це улюблена паста його доньки.

В оригінальному рецепті використовується паста оракетте (вушка), дуже популярна на півдні Італії.

Паста оракетте з тунцем і броколі

Відварити у солоній воді оракетте. На оливковій олії обсмажити анчоуси, додати часник. Обсмажений часник прибрати, додати брокколі, тунець, бульйон, перець чилі. Додати відварені оракетте, посолити, поперчити, посипати пармезаном.

Нагадаємо, з інших страв італійської кухні Грибеник рекомендує приготувати солодкий перець у медово-бальзамічному маринаді з розмарином.