Ніжний бісквітний рулет із вершковою начинкою можна приготувати без борошна та цукру. Рецепт незвичайних ласощів наводить Telegram-канал Кулінарні хитрощі.
Легкий бісквітний рулет без борошна з сирною начинкою
- Білки — 5 шт.;
- Лимонний сік — 1 ч.л.;
- Кукурудзяний крохмаль — 12 г;
- Підсолоджувач (стевія);
- Сир із йогуртом або вершковий сир;
- Ягоди;
- Горіхи терті.
- Збити білки з підсолоджувачем, додати лимонний сік, збивати 10 хвилин, додати крохмаль, збивати ще 40 секунд.
- Застелити деко пекарським папером, викласти білкову масу. Посипати горіхами.
- Випікати 20 хвилин при 170 градусах.
- Згорнути рулет, дати охолонути.
- У сир додати ягоди. Змастити рулет.
- Залишити на ніч у холодильнику.
Нагадаємо, аналогічно без борошна готується торт із бананом, йогуртом та сиром, а також банановий торт на крохмалі.