Після того, як у мережу виклали рецепт солодкого рулету без борошна, відомий кулінарний блогер Наталія Калніна запропонувала більш традиційний варіант цієї випічки, проте вдосконалила рецепт настільки, що його приготування займає не більше 15−20 хвилин!
«З цим впорається навіть дитина», — стверджує Калніна на своєму YouTube-каналі.
Тісто:
Крем :
Приготування
Корж випікається на деку з пергаментом при температурі 180 градусів протягом 10−12 хвилин, після чого охолоджується у згорнутому вигляді та перемазується кремом.
Також кремом змащуються верх та боки.
Для обсипання рулету використовуються обрізки тіста і горіхова крихта.
Також вам можуть сподобатися м'ясні рулети із сирно-грибною начинкою, спосіб приготування яких розповіли на популярному Telegram-каналі.