Популярний останнім часом торт «Пломбір» із заварним кремом можна готувати не лише у духовці. Кулінарний блогер Ольга Матвєй пропонує не менш смачний рецепт «Пломбіру», але адаптований, щоб спекти основу для торта на сковорідці.
Торт «Пломбір» без духовки.
- Масло вершкове — 150 г;
- Цукор — 80 г;
- Борошно 250 г.
- Цукор 150 г;
- Масло 50 г;
- Крохмаль — 1−2 ст. л.;
- Сметана — 500 мл;
- Яйця — 2 шт.;
- Ванілін.
Нагадаємо, деякі кулінарні блогери пропонують торт «Пломбір» прикрашати мигдалевими пелюстками. Крім того, є рецепти торта, де можна використовувати шоколад.