Відома поетеса Лариса Рубальська, вірші якої часто цитує Марина Боржемська, продовжує ділитися рецептами своїх улюблених страв.
На своєму каналі вона розповіла фоловерам, як приготувати «Царську» яєчню. Поетеса згадала часи, коли у неї не було грошей, а їсти хотілося. Якось вона прийшла у гості до подруги, де її почастували простою стравою — смаженим на пательні хлібом, залитим яйцями. Поетеса каже, що тоді їй ця страва здалася по-царськи смачною.
«Смачна яєчня на сніданок — це саме те, з чого потрібно починати свій день!» — рекомендує Рубальська та пропонує приготувати цю страву, додаючи все, що є у холодильнику.
Приготування:
- Нарізати свіжий чорний хліб на довгі брусочки і обсмажити до хрусткої скоринки.
- По черзі додавати у пательню нарізані грудинку, солодкий перець, печериці, цибулю та помідори. Кожен інгредієнт обсмажувати кілька хвилин та додавати наступний. Це буде начинкою.
- У мисці збити 4 яйця, додавши сіль та трохи цукру. З яєчної суміші випекти два млинці.
- На один бік млинця викласти начинку, згорнути його. Закрита яєчня із начинкою готова!
- Прикрасити блюдо ароматним кропом, зеленим цибулькою і тонкими скибочками солодкого перцю.
Лариса Рубальська стверджує, що на приготування цієї страви піде п'ять хвилин, а на її аромат відразу збереться сім'я.
Також з яєць можна приготувати омлети-мафіни з шинкою, сиром та солодким перцем.
Про те, як двома способами можна приготувати яйця пашот, читайте на нашому сайті.
Фото Pixabay