Книга рецептів

Яєчня «Царська» від улюбленої поетеси Марини Боржемської: смачнішої страви немає на світі

11:18 — 16 лютого 2022 eye 12762

Відома поетеса Лариса Рубальська, вірші якої часто цитує Марина Боржемська, продовжує ділитися рецептами своїх улюблених страв.

На своєму каналі вона розповіла фоловерам, як приготувати «Царську» яєчню. Поетеса згадала часи, коли у неї не було грошей, а їсти хотілося. Якось вона прийшла у гості до подруги, де її почастували простою стравою — смаженим на пательні хлібом, залитим яйцями. Поетеса каже, що тоді їй ця страва здалася по-царськи смачною.

«Смачна яєчня на сніданок — це саме те, з чого потрібно починати свій день!» — рекомендує Рубальська та пропонує приготувати цю страву, додаючи все, що є у холодильнику.

Приготування:

Лариса Рубальська стверджує, що на приготування цієї страви піде п'ять хвилин, а на її аромат відразу збереться сім'я.

Також з яєць можна приготувати омлети-мафіни з шинкою, сиром та солодким перцем.

Про те, як двома способами можна приготувати яйця пашот, читайте на нашому сайті.

Фото Pixabay