Книга рецептів

Рецепт м'якого печива до чаю: просто та смачно

14:17 — 17 лютого 2022 eye 925

Серед багатьох видів домашньої випічки паличкою-виручалочкою для господинь стане пісочне печиво з додаванням апельсина. Рецепт наводить кулінарний Telegram-канал.

М'яке печиво до чаю з апельсинами

Для тіста:

Для начинки:

Масло с цукром розтерти, додати всі продукти для тіста. Дати полежати у холодильнику загорнутим у харчову плівку.
М'якоть апельсина, його шкірку, цукор і крохмаль перемолоти блендером.
Тісто розкачати, викласти начинку, згорнути рулетом. Порізати шматочками завтовшки 3 см. Випікати при 220 градусах 15−20 хвилин.

Нагадаємо, смачне печиво також виходить із яблучного пюре та кокосової стружки. Рецепт не потребує додавання борошна.

Фото pixabay.com