Автор каналу Youtube «Готуємо з Марі» любить радувати своїх передплатників рецептами різних ласощів.
В одному з постів вона запропонувала рецепт торта «Шоколадний велюр». Для його приготування знадобляться бісквіт, карамель, шоколадний мус та крем-сир для вирівнювання.
Торт «Шоколадний велюр»
Продукти
Бісквіт:
яйця — 3шт
рослинна олія — 80гр
борошно — 120гр
цукор — 120гр
окріп — 60гр
какао — 20гр
сіль — 1/3ч.л.
розпушувач — 1п
ванілінКарамель:
цукор — 200гр
вода — 50гр
вершкове масло — 80гр
вершки (33%) — 110гр
арахіс солоний — 200грШоколадний мус:
молоко — 200гр
желатин — 8гр
темний шоколад — 200гр
вершки (33%) — 250грКрем-сир для вирівнювання:
сирний сир — 350гр
вершкове масло — 100гр
цукрова пудра — 80гр
барвник
Процес приготування Марі показала відео.
Якщо виконати всі рекомендації автора правильно, то вийде неймовірний ніжний та дуже шоколадний тортик.
Нагадаємо, кулінарка Яна Бен поділилася рецептом традиційного угорського торта «Добош», який залишається свіжим щонайменше 10 днів.