Серед безлічі відомих рецептів печива одним із найпростіших і найшвидших у приготуванні є лимонне. Для тіста використовують і сік, і цедру лимона, а випікається печиво трохи більше 20 хвилин. Технологію наводить кулінарний Telegram-канал Простий рецепт.
Швидке лимонне печиво
- Масло вершкове — 150 г;
- Яйце — 3 шт.;
- Цукор — 0,75 склянки;
- Лимон — 0,5 штуки;
- Борошно — 1,5 склянки.
Масло розтерти з цукром. Цедру лимона натерти, збити яйця. Змішати масляну масу, яйця, цедру та борошно.
Деко застелити папером і змастити. Тісто розподілити по деку, випікати при 180 градусах 7 хвилин, потім нарізати тісто на шматочки і допекти до готовності ще 7−10 хвилин.
Нагадаємо, смачним виходить також печиво, де використовуються лимонний сік із цедрою та кокосова стружка.
Фото pixabay.com