Свіжі пиріжки — що може бути смачніше! А приготувати їх у домашніх умовах не так і складно. Та й недорого. Рецептом поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати яблучні рогалики.
— Тісто для пиріжків найпростіше, а начинка може бути будь-якою — на ваш розсуд, — каже Елла Іванова. — Рецепт такий.
Кошик пиріжків
Для тіста:
- 350 г борошна
- пів чайної ложки соди
- пів чайної ложки солі
- 200−250 г кефіру
Для начинки:
- 500 г картоплі
- 1 велика цибулина
- перець
- копчена паприка
У борошно додаємо сіль та соду. Потроху додаємо кефір чи кисле молоко. Замішуємо м'яке тісто. Накриваємо та залишаємо на 20 хвилин.
Для начинки відварюємо картоплю в солоній воді. Цибулю обсмажуємо і все з'єднуємо, додаємо спеції.
Розкочуємо тісто, кладемо начинку. Обсмажуємо до готовності. Відразу викладаємо на паперовий рушник.
Насолоджуйтесь з рідними та близькими людьми! Смачного!
Читайте також: Лаваш на сковорідці: простий рецепт судді «МастерШефа»
Фото з альбому Елли Іванової