Популярний блогер Лілія Цвіт вважає, що в цей непростий час у кожної господині має в запасі бути тушкованка, яка добре зберігається без холодильника і може стати паличкою-виручалочкою при приготуванні великої кількості страв.
«З тушкованки можна готувати різні страви, або просто споживати з хлібом. Також, її можна і треба готувати для військових на фронт», — впевнена фудблогер.
Читайте також: Як зберігати курку без холодильника протягом 12 місяців: лайфхак на той випадок, якщо через обстріл окупантів пропало світло
Також Лілія наводить рецепт приготування тушонки з розрахунку порції, що легко вміститься в духовці.
Інгредієнти на одну півлітрову банку:
Сам процес приготування такої потрібної і смачної страви Лілія показала на відео.
Нагадаємо, раніше Лілія Цвіт та журналіст Костянтин Грубич розповіли, як спекти вдома справжню українську паляницю, об яку ламають зуби окупанти.