Популярний фуд-блогер Людмила Борщ, яка розповіла, як приготувати копійчану закуску лише за 10 хвилин, припинила публікацію нових рецептів кілька тижнів тому. Але пропонує своїм читачам використати величезний арсенал страв, які є у неї на сайті.
Деякі з них можуть підійти навіть в умовах військового дефіциту, який став закономірним наслідком нападу на Україну біснуватого путіна.
Наприклад, фантастично смачні і дуже соковиті рибні котлети (до речі, вони цілком доречні і під час Великого посту).
«Вони гарні до будь-якого гарніру, до будь-якого салату. Котлети виходять чудовими навіть із найдешевшої риби. Завдяки відмінному підбору інгредієнтів котлети виходять неймовірно смачними та ніжними. Такі котлети хочеться готувати і готувати. Вони такі смачні, що не можу передати словами. Приготуйте, не пошкодуєте», — радить відомий блогер.
Для приготування котлет знадобляться:
Читайте також: Будуть свіжими півроку: як без холодильника зберігати яйця та інші продукти
А процес приготування можна подивитися на відео Людмили.
Нагадаємо також супер-економний рецепт пиріжків на кефірі «Виручайка» від фуд-блогера Наталії Калніної. Його принадність — у тому, що використовувати можна абсолютно будь-яку начинку — як солодку, так і м'ясну або бобову.