Фудблогер Людмила Борщ, яка вигадала копійчане суперчастування для свята, поділилася рецептом неймовірно смачної страви, яку можна використовувати у вигляді закуски на вечерю, обід або навіть на свято.
Це — «особливі» котлети, які, за її словами, виходять просто чудовими — смачними, ніжними та цікавими. Їх добре подавати на сніданок із будь-яким соусом, дуже смачно — з гірчицею. А їсти можна і в гарячому, і охолодженому вигляді.
«Вас питатимуть про цей рецепт знову і знову. Таких котлет, скільки не готуй, завжди буде мало! Дуже рекомендую приготувати, це варто спробувати», — рекомендує Людмила Борщ.
Для приготування чудо-котлет потрібно:
Сардельки нарізаються ножем дуже дрібно, до них додається тертий сир, яйце, 2−3 столові ложки панірувальних сухарів, сметану та спеції. З маси формуються котлети, після чого обсмажуються на сковороді, як звичайні котлети з м'яса.
«Почуття подяки домашніх гарантоване» , — стверджує Людмила.
Нагадаємо, раніше вона ж розповіла, як приготувати котлети із найдешевшої риби.