Книга рецептів

Чим простіше — тим смачніше: рецепт «бомбезної» страви з «непопулярної» перловки

11:51 — 6 квітня 2022 eye 5831

Під час війни як ніколи актуальними стають бюджетні страви, як, наприклад, кекс на кефірі від Лілії Цвіт.

А не особливо популярна перловка може стати чудовим гарніром. Особливо якщо її приготувати у духовці, як радить кулінарна блогерка Наталія Калніна, яка стверджує, що перлівка виходить надзвичайно смачною. І особливо якщо подавати її з куркою.

Інгредієнти:

Процес приготування вона докладно показала на відео.

Раніше фуд-блогерка Лілія Цвіт розповіла, як приготувати домашню тушонку, яка добре зберігається без холодильника і може стати паличкою-виручалочкою при приготуванні великої кількості страв.

Фото — скріншот