Фудблогерка Христина Хрін пропонує українцям порадувати себе простою та водночас дуже апетитною домашньою випічкою. Чудовим варіантом стане кекс «День і ніч». Він готується дуже швидко, з доступних продуктів, а його вигляд прикрасить будь-який стіл.
Для приготування необхідно:
Сам процес виготовлення можна відстежити на відео фудблогерки. Тісто ділимо на дві частини і до однієї додаємо какао та вино. У форму викладаємо тісто шарами, чергуючи їх. Виходить дуже красивий візерунок. Випікаємо кекс 50 хвилин при температурі 160 градусів. Приємного чаювання!
Читайте також: Залишилося торішнє варення? Тоді готуємо бюджетний кекс на кефірі: простий та доступний рецепт від Лілії Цвіт