Книга рецептів

«Від цієї ковбаси ваші рідні не зможуть відірватись»: рецепт смачної і дуже корисної страви

13:39 — 12 квітня 2022 eye 38344

Наближається Великдень, тож більшість господинь уже в пошуку рецептів паски та інших смаколиків. Домашня печена ковбаса стане окрасою святкового столу. Це не тільки смачно, але і дуже корисно. Це закуска, приготовлена з натуральних інгредієнтів. Її рецептом поділився український фудканал в Ютубі «Карпатські шкварки». Таку ковбаску можна робити заздалегідь і класти в сирому вигляді заморожувати, а запекти вже в день перед святами чи потрібною вам датою.

Для приготування потрібні:

Сам процес приготування можна побачити тут.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як готувати омлет по-мавританськи і картоплю у банці — ситну, ароматну і просту в приготуванні страву.