Книга рецептів

Паска на сухих дріжджах — для тих, хто в умовах війни не може придбати свіжі

12:26 — 14 квітня 2022 eye 1052

Український фудблогер-канал «Онишкевичі» пропонує рецепт ніжної, пухкенької і дуже смачної паски. Підбирали його з урахуванням потреб українців, які у час війни, не мають можливості придбати живі дріжджі.

Складники:

Глазур для паски можна приготувати без яєць на желатиновій основі. Інгредієнти:

Желатин замочити водою — 1 ст.л. В сотейник помістити цукор, воду, лимонну кислоту. Варити сироп одну хвилину. До сиропу додати желатин, розчинити. Залишити охолоджуватись 15 хв. Міксером збити глазур. Консистенцію легко регулювати — чим довше збивається глазур, тим густіша консистенція. Покривати охолоджені паски. Смачного!

Детальніше про те як вимішувати та пекти паску, можна побачити тут.

Читайте також: Заварна картопляна паска: рецепт від кондитерки Валентини Верьовкіної