Український фудблогер-канал «Онишкевичі» пропонує рецепт ніжної, пухкенької і дуже смачної паски. Підбирали його з урахуванням потреб українців, які у час війни, не мають можливості придбати живі дріжджі.
Складники:
Глазур для паски можна приготувати без яєць на желатиновій основі. Інгредієнти:
Желатин замочити водою — 1 ст.л. В сотейник помістити цукор, воду, лимонну кислоту. Варити сироп одну хвилину. До сиропу додати желатин, розчинити. Залишити охолоджуватись 15 хв. Міксером збити глазур. Консистенцію легко регулювати — чим довше збивається глазур, тим густіша консистенція. Покривати охолоджені паски. Смачного!
Детальніше про те як вимішувати та пекти паску, можна побачити тут.
Читайте також: Заварна картопляна паска: рецепт від кондитерки Валентини Верьовкіної