Про кропиву й щавель знають майже всі, а про черемшу, яку продають бабусі на базарі, не всі навіть і чули. Дарма, адже рослина покращує кровообіг і знижує рівень холестерину, а завдяки смаковим якостям та кількості мікроелементів — ідеальна для весняного раціону. Кулінарка Антоніна Паламарчук поділилась з «ФАКТАМИ» рецептом салату з черемші.
Для приготування:
Відварюємо картоплю у мундирах до готовності, охолоджуємо її та нарізаємо дрібним кубиком. Далі нарізаємо теж кубиком огірок. Черемшу і зелень промиту і просушену також дрібно шинкуємо. Консервований горошок додаємо до всіх нарізаних овочів. Готуємо заправку — з'єднуємо лимонний сік, соєвий соус, соняшникову олію, перемішуємо.
Салат заправляємо перед подачею на стіл спочатку його гарно перемішуємо, далі додаємо спеції, сіль, перець до смаку, тоді додаємо заправку. І знову гарно перемішуємо.
Раніше ми публікували рецепт салата «Кокетка», який готується за лічені хвилини і з'їдається гостями миттєво.
Читайте також: Легкий у приготуванні та «непомітний» для фігури: рецепт салату, який можна їсти навіть на ніч