Книга рецептів

Рецепт з довоєнних часів: велекодній панеттоне з шоколадом від Ектора Хіменеса-Браво

19:17 — 20 квітня 2022 eye 751

Закінчується тиждень, який передує великому святу — Великодню. Це час, коли господині печуть паски, які можуть бути і сирними, і шоколадними, і справжніми гуцульськими.

Свій внесок у процес підготовки до свята зробив і суддя «МайстерШефа» Ектор Хіменес-Браво, який запропонував найлегший рецепт м'якого та смачного панеттоне із шоколадом. Такий панеттоне кулінар готував до війни.

Складові:

Для тіста:

Приготування:

Для скоринки:

Перемішати інгредієнти віночком.

Можна просто зробити меренгу або посипати цукровою пудрою.

Духовку розігріти до 200С.

Поставить панеттоне на 10 хв і знизити температуру до 180С.

Випікати ще 30 хв (великі) або 20 хв (маленькі).

Ексклюзивний матеріал «Пристрасний тиждень: заборони та традиції останніх днів перед Великоднем» читайте на сайті «ФАКТІВ».

Фото Ектора Хіменеса-Браво