Сьогодні страсна п'ятниця, проте приготування до свята тривають. Дієтолог Ілона Базюкевич знайшла вихід для тих, хто навіть на Великдень не готовий відмовитись від правильного харчування і радить приготувати паску, яка і смачна, і не зашкодить фігурі.
⠀
На 2 паски середнього розміру візьміть:
Приготування:
Відділяємо білки від жовтків і збиваємо їх з цукром міксером.
М'яке вершкове масло перетираємо міксером з борошном. До цього додаємо жовтки з цукром, ваніль, розпушувач, змішуємо міксером.
Додаємо молоко (і сухофрукти за бажанням) і замішуємо тісто до однорідної маси (тісто повинно вийти рідке). Збиваємо білки, вводимо в тісто і знову замішуємо.
Викладаємо у форми і випікаємо. Смачної паски!
Раніше ми пропонували рецепт паски без дріжджів з сиром, яка готується легко і швидко.