Книга рецептів

Картопля, запечена в сухому клярі: смачна, економна і корисна для фігури вечеря

21:05 — 1 травня 2022 eye 40920

Картопля відноситься до тих їстівних запасів, без яких рідко обходиться кухня. Готувати її можна як завгодно — все залежить від фантазії. У запеченому вигляді овоч буде не лише смачним, а й корисним для фігури — впевнена кулінарка Міла Обухова.

Для приготування:

Вмикаємо розігрівати духовку до t 200°. Кожну картоплину ріжемо на 6−8 часточок. Перемішуємо з сіллю на свій смак. Потім перемішуємо з рослинною олією. Борошно і спеції змішуємо, і в кілька прийомів вмішуємо цю суміш в картоплю.

На лист з пергаментом викладаємо картоплю на невеликій відстані між кусочками, це важливо. Відправляємо в духовку, зменшуємо t до 180°, запікаємо з конвекцією до готовності. Подаємо гарячу картоплю з соусом — сметана і зелень.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати «Картоплю у банці» — ситну, ароматну і дуже смачну страву.

Читайте також: Картопляний суп-пюре з сиром: ідеальний та ситний обід