Вже зовсім скоро літо, то ж чимало українок ретельно слідкують за фігурою, аби влізти в улюблені сукні та джинси. Дієтологиня Марина Огородник пропонує приготувати дієтичні ковбаски, які чудово урізноманітнять ваш раціон, а головне — зайвого не наберете.
Інгредієнти:
Усі інгредієнти подрібнюємо за допомогою подрібнювача чи блендера до однорідної маси. Перекладаємо в кондитерський мішок або простий пакетик. І вичавлюємо ковбаски на харчову плівку. Загортаємо у форму цукерки та закриваємо краї. Відправляємо у киплячу воду на 13−15 хвилин максимум. Потім знімаємо плівку і за бажанням обсмажуємо усіх боків. Можна заморожувати у сирому вигляді, а після лише відварити — і все!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт неймовірно смачного пирога-запіканки з яйцем, зеленою цибулею та сиром.
Читайте також: Не тільки смачно, а й корисно: готуємо шашлик по-середземноморськи