Салат «Кольрабі» ідеально доповнить будь-яку вечерю, впевнена дієтологиня Алевтина Єрофєєва.
Інгредієнти
кольрабі — 440 г
морква — 150 г
середнє яблуко — 1 шт.
нарізаний часник — 2 ст. л.
подрібнений кріп — 3 ст. л.
свіжі огірки
сметана 18% - 3 ст. л.
лимонний сік — 2 ст. л.
сіль, перець
Вимийте овочі та яблуко під холодною проточною водою. Видаліть листя з кольрабі та очистіть її. Натираємо на терці. Нарізаємо огірки. Натираємо очищену моркву та яблуко. Вибирайте досить міцні й соковиті яблука. Також додайте 2 ст. л. подрібненого часнику, 3 ст. л. подрібненого кропу та 2 ст. л. свіжого лимонного соку в миску з кольрабі, яблуком і морквою. Посипати все це спеціями. Наприкінці додаємо ще 3 ст. л. сметани 18%. Ще раз перемішуємо весь салат і перевіряємо його смак. Якщо потрібно, додайте ще перцю, солі та лимонного соку.
Раніше як приготувати смачний та корисний «весняний» салат з капусти без олії та майонезу, розповідав автор ютуб-каналу Іван, який мешкає в Канаді.
Читайте також: Чудово смачний і красивий салат «Рожевий фламінго» з 4 інгредієнтів: можна подавати і в будні, і до святкового столу (відео)