Відомий український телекулінар і фудблогер Ліза Глінська, яка поділилася рецептом смачної бабусиної пасочки, вирішила порадити українкам ще один десерт, який зможе легко приготувати навіть господиня-початківець.
«Навіть якщо ви ніколи не готували десерти, така смакота напевно буде вам під силу, а чоловік і всі домашні будуть від неї в захваті», — впевнена Ліза.
При цьому головним компонентом має бути любов до близьких та гарний настрій.
Для приготування яблучного пирога українська красуня-кулінарка рекомендує взяти:
Процес приготування пирога також не містить жодних «несподіванок» — про нього Ліза Глінська розповіла у короткому відео.
Коротко послідовність дій господині можна описати так:
1. Очистити яблука і натерти на тертці.
2. Змішайти сухі інгредієнти.
3. У круглу форму діаметром 23−24 см. викласти пергамент та обернути її фольгою.
4. Викласти шарами сухі інгредієнти та яблука.
5. Поверх середнього шару вилити розтоплену олію з молоком.
6. Посипати цукром.
7. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці (з конвекцією) 50−60 хв.
І після цього кликати сім'ю до столу — аби оцінили зусилля господині.
Радимо також звернути увагу на новий рецепт випічки ароматного домашнього хліба на сковороді та весняного салату від кулінарної майстрині, яка пережила всі жахи окупації на Сумщині.