Книга рецептів

Яєчня з горіхами по-грузинськи — смачно та ситно

18:05 — 20 травня 2022 eye 1354

Якщо до яєчні додати овочі, копчену паприку, спеції та кінзу, то у вас вийде справжній турецький омлет, а ось додавання молока та волоських горіхів дозволить приготувати страву грузинської кухні.

Рецептом смачної та ситної яєчні з горіхами по-грузинськи діляться автори ресурсу «Кухні народів світу».

Складові:

Читайте також: Яйця пашот з першого разу: два простих способи приготувати страву без пашотниці

Приготування:

Раніше шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво запропонував супершвидкісний спосіб приготування омлету — яєчно-овочева суміш не смажиться, а вариться, будучи попередньо поміщеною у пакет із харчового пластику.

А кулінарка Тетяна Пшенична поділилася рецептом шпинатного омлету.

Фото «Кухні народів світу»