Книга рецептів

Не по кишені песто? Приготуйте соус з кропу — і насолоджуйтесь неповторним смаком

14:30 — 22 травня 2022 eye 3667

Такий соус підійде для заправки холодних супів, соковитих салатів, як намазка на бутерброди та приправа до шашликів. Рецептом поділилась кулінарка Оксана Ігнатишина.

Інгредієнти:

Приготування:

Кріп порізати та разом з рештою інгредієнтів збити блендером. Перекласти у стерилізовану ємність і щільно закрити кришкою. Зберігати в холодильнику, а також можна заморозити. Використовувати з різними стравами. Зокрема цей соус чудово поєднується з дієтичними ковбасками, які готуються швидко й усього з двох інгредієнтів.

Читайте також: Головне — щоб банка була сухою зовні: рецепт апетитного шашлику без мангалу, вугілля і виїзду на природу