Книга рецептів

Котлети, запечені у рукаві: ідеальний варіант для ситного обіду

15:50 — 22 травня 2022 eye 38628

Котлети, запечені у рукаві, виходять надзвичайно смачні, соковиті та ще й корисні для здоров'я. Вони, за словами кулінарки Ольги Думи, яка раніше поділилася рецептом дуже смачних бюджетних рогаликів на смальці, не залишать байдужим жодного члена родини. Подавайте їх з будь-яким гарніром, соліннями та свіжим салатом.

Інгредієнти:

Приготування:

Насамперед батон залити теплим молоком або кефіром. Трохи відтиснути від рідини.

Сиру моркву натерти на дрібній тертці, цибулю також натерти або змолоти з фаршем.

Добре вимішати фарш з всіма вказаними інгредієнтами. Трохи його відбити. Підготувати рукав, в одному кінці зав'язати. Мокрими руками сформувати котлети.

В нагрітій духовці запікати при температурі 180 градусів 30 хвилин, розрізати рукав, і ще 10 хвилин зарум'янювати.

Читайте також: Дуже смачний обід «2 в 1» на кожен день: готується одразу і гарнір, та основна страва (відео)