Італійська кухня відома не лише піцами, але й іншими цікавими стравами, як, наприклад, «похмільний суп».
Як стверджують автори «Кухні народів світу», легка та незвичайна страва допомагає швидко відновити сили після застілля.
Складові:
- Чорний білий хліб — 200 г;
- Твердий сир — 150 гр;
- Яйця — 2 шт;
- Бульйон — 1 літр;
- Сіль, перець — до смаку.
Читайте також: «Найпростіша закуска, що не вимагає багато часу»: рецепт перцю по-італійськи від судді «МайстерШефа»
Приготування:
- Хліб натерти на дрібній тертці.
- Сир натерти на середній тертці.
- Яйця збити із сіллю та перцем.
- Все з'єднати та перемішати, щоб не утворилися грудочки.
- Отриману масу підмішати у киплячий бульйон, довести до кипіння, розлити по тарілках.
- Подавати гарячим.
Раніше шеф «Пекельної кухні» Алекс Якутов розповів як приготувати пасту за середземноморським рецептом — з мідіями.
Фото «Кухні народів світу»