Навіть дотримуючись правильно харчування, можна балувати свою родину простими та корисними десертами. Шоколадний мус відмінно смакуватиме з кавою та чаєм і, звісно, додасть енергії та позитивних емоцій тим, хто хоч раз спробує цей рецепт, впевнена його авторка — кулінарка Ольга Черкевич.
Інгредієнти:
Приготування:
Збити білки з цукрозамінником і прянощами до міцних піків.
Шоколад розтопити (можна залишити трохи стружки для оформлення), перемішати зі збитими білками.
Розподілити по красивих склянках або креманках, залишити в холодильнику на 40 хвилин.
Посипати шоколадом, какао, кокосовою стружкою.
Раніше «ФАКТИ» публікували бюджетний рецепт домашнього вівсяного печива з пластівців, яке не зашкодить для фігури.
Читайте також: Три хвилини в мікрохвильовій печі й ані грама борошна: простий рецепт легкого тортика