Оладки з цибулею, за словами кулінарки Мирослави Крутій, трохи нагадують на смак і запах біляші. А головне — готувати їх економно і швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю порізати дуже дрібним кубиком і залити кип'ятком на 20 хвилин. Усі продукти перемішати, додати цибулю і нехай тісто постоїть хвилин 30 у теплому місці під плівкою. Воно має повільно стікати з ложки. Тісто не перемішуємо, смажимо у розігрітій олії. Подавати зі сметаною.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати просту та ситну піцу Мутіш із підручних інгридієнтів.
Читайте також: Гречані оладки з цибулею — бюджетна та неймовірно смачна страва на сніданок