Книга рецептів

Ці чебуреки вдаються завжди: спробуйте — і вже не відмовитесь він них ніколи

15:11 — 2 червня 2022 eye 28899

Дома можна готувати багато страв фаст-фуду, які так люблять діти, зокрема чизбургери. Кулінарка Оксана Копиняк поділилася рецептом чебуреків. Начинка, за її словами, вийде надзвичайно соковита, а тісто — тонесеньке, хрумке і буде не тріскатися при смаженні.

Інгредієнти:

Приготування:

Майонез розвести у воді. Додати сіль, дріжджі, муку. Замісити легке тісто. Поставити на годину в тепле місце.

Далі ділимо тісто на частини (в господині виходить 15 великих). Кожну розкачуємо, накладаємо на одну половину начинку, накриваємо другою і виделкою защипаємо краї. Зверху кожен сформований чебурек проколюємо виделкою у 2−3 місцях.

Смажимо на розігрітій олії по 2−3 хвилини з кожного боку.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт чебуреків на пиві.

Читайте також: Смачна гаряча страва від Людмили Борщ: ідеально підходить і на обід, і на вечерю (відео)