Книга рецептів

«Смакота, просто пальчики оближеш»: готуємо часникову пасту

20:10 — 2 червня 2022 eye 62938

Використовувати пасту з часникових стрілок можна всюди — для приготування бутербродів, соусу для піци, при випічці м'яса і в якості самостійного соусу до холодних і гарячих закусок (зокрема при приготуванні класичного українського борща). Тим паче зараз сезон часнику, то ж приготувати страву не займе клопоту. Рецептом із «ФАКТАМИ» поділилась кулінарка з Києва Лариса Павлюк.

Інгредієнти:

Приготування:

Помити, порізати стрілки. Додати сіль та олію і збити все блендером. Розкласти у баночки, а потім — в холодильник або у морозилку.

Читайте також: Не по кишені песто? Приготуйте соус з кропу — і насолоджуйтесь неповторним смаком