Книга рецептів

Ідеально до тарілки запашного борщу: готуємо швидкі пампушки із заправкою

22:02 — 4 червня 2022 eye 11353

Духмяні, з хрумкою скоринкою і пікантним смаком часничку з кропом — саме такими вийдуть вони, якщо приготуєте їх за рецептом кулінарки Олени Черкевич. Це ідеальна закуска до тарілки запашного українського борщу.

Інгредієнти:

Приготування:

Вимішуємо тісто, робимо пампушки і викладаємо на відстані 1 см одна від одної. На 20 хв ставимо в тепле місце (я ставлю в духовку на 60 градусів).

Поки пампушки підходять, робимо заправку:

Пройшло 20 хвилин, вмикаємо духовку на 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин. Гарячі пампушки полити заправкою і дати охолонути.

Читайте також: «Смакота, просто пальчики оближеш»: готуємо часникову пасту