Якщо ви хочете приготувати на вечерю смачне і ситне блюдо для всієї родини так, щоб не стояти весь вечір на кухні, приготуйте цю страву. Це і м'ясо, і водночас гарнір. За словами кулінарки Надії Тимків, готувати зовсім нескладно.
Інгредієнти для котлет:
Приготування:
Хліб (батон) залити водою для розм'якшення, потім відтиснути і разом з часником і цибулею перемолоти або подрібнити в блендері. У фарш додати подрібнену масу, яйце, сіль, перець, спеції, зелень і манку. Добре перемішати і залишити на 20 хв. Фарш готовий.
Форму змастити олією. Сформувати котлети, обкачати в борошні і викласти по краю форми. Картоплю почистити, більшу розрізати і викласти в середину форми.
Запікати в духовці при температурі 220 градусів 20 хв.
Раніше «ФАКТИ» публікували незвичний рецепт гречка по-французьки, яку готувати швидко та легко, а страва виходить неймовірно смачною.
Читайте також: Смачна гаряча страва від Людмили Борщ: ідеально підходить і на обід, і на вечерю (відео)