Якщо ви втомились від звичних сніданків, можете приготувати собі цей салат, який водночас дуже ситний та корисний, адже містить жири, білки та мікроелементи. За словами кулінарки Юлії Сімончук, ідеально смакуватиме зі скибочкою запашного хліба. А якщо приготуєте ввечері — з келихом вина.
Інгредієнти:
Приготування:
Лосося ріжемо на шматки. Відварені яйця порізати, помідори теж.
Промитий і просушений шпинат викладаємо на тарілку, додаємо помідори, лосось, яйця, спеції і заправляємо оливковою олією. Зверху посипаємо насінням/горішками і видавлюємо сік апельсина.
Читайте також: Груша, бекон, дорблю, рукола: неймовірне поєднання смаків у літньому салаті