Полуниця може прикрасити не лише випічку, наприклад, паляницю за рецептом судді «МайстерШефа» Екотора Хіменеса-Браво, а й додати нових барв вершковому маслу. Яке, до речі, також можно використовувати у випічці. Або просто намащувати полуничним маслом тости чи млинці, або заправити кашу.
Як стверджує ресурс «Шуба», для приготування такого масла потрібні лише три інгредієнти.
Складові (на 6 порцій):
Автори рецепту рекомендують брати якісне масло, адже від нього залежить вершкова складова смаку. У якості підсолоджувача можна використовувати не лише цукор, а й цукрову пудру або мед. Полуниця ж має бути соковитою, солодкою та спілою.
Раніше кулінарка Юлія Сімончук поділилася своїм рецептом рулету з полуницею.
Фото Pixabay