На відміну від попередніх постів, фудблогер Людмила Борщ вирішила тимчасово «відмовитися» від улюблених кабачків, і поділилася рецептом десерту.
Справа в тому, що, за словами Людмили, вона нещодавно приймала гостей, і вирішила здивувати їх незвичайно диво-пирогом, «дуже ніжним та мега смачним».
Для його приготування блогер використовувала такий набір продуктів:
Результат перевершив усі очікування — спробувавши пиріг, гості відмовилися від інших солодощів, звертаючись з проханням «дати їм ще тієї смакоти».
Тому Людмила дійшла висновку, що експеримент удався, і такий пиріг можна готувати ширшому колу людей.
Читайте також: Піца з кабачків на сковороді: швидкий рецепт від красуні-блогерки, яка пережила окупацію рашистів (відео)
«Такий десерт можна поставити не тільки на повсякденний, а й на святковий стіл. Дуже рекомендую приготувати цю неймовірно просту, але в той же час смачну випічку. Її незвичайний смак просто не передати словами. Обов'язково потрібно приготувати і скуштувати. Завдяки вдалому поєднанню продуктів це просто королівська випічка!» — рекомендує Людмила Борщ.
Якщо ж ви є прихильницею випічки з сезонними наповнювачами, зверніть увагу на рецепт сметанника з полуницею або пікантного пирога з ревенем.